BOSHLANG'ICH SINFLARDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O’RNI (METODIK TAVSIYA) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada boshlang’ich sinfni o’qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalarning o’rni va ularning foydali jihatlari, hamda usullari haqida ma’lumotlar keltirilgan.