BOSHLANG’ICH SINF O‘QUVCHILARINING BILIM SAMARADORLIGINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI (DIDAKTIK O‘YINLAR) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYAUshbu maqolada boshlang’ich sinf o‘quvchilarining bilim, ko‘nikmalarini oshirishda didaktik o‘yinlarning ahamiyati, dolzarbligi va o‘quvchilarni didaktik o‘yinlarga qiziqishlarini rivojlantirishning o‘ziga xos usullari haqida fikr yuritilgan. Maqolada boshlang’ich sinf o‘quvchilaridagi bilimlarini sifatli va samaradorligini oshrish qobilyatlarini shakllantirish va rivojlantirish maqsadida foydalanishi lozim bo‘lgan o‘qituvchi vazifalari haqidagi kerakli ma’lumotlar va manbalar keltirib o‘tilgan.