BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING MANTIQIY FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISH XAMDA MATEMATIKA O’QITISHDA INTERFAOL METODLARIDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining mantiqiy fikrlashini rivojlantirish xamda matematika o’qitishda interfaol metodlaridan foydalanish masalasi taxlil qilindi.