BOSHLANG'ICH SINF YOSHDAGI BOLALAR DIQQATINI ANIQLASHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Boshlang'ich sinf yoshdagi bolalar diqqatini aniqlashning psixologik asoslari haqida ma’lumot berilgan.