O‘QUVCHILARGA O‘ZBEKCHA TO‘G‘RI TALAFFUZNI O‘RGATISH METODIKASI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada o‘zbekt tilining rivoji hamda o‘quvchilarga o‘zbekcha to‘g‘ri talaffuzni o‘rgatish metodikasi va uning ahamiyati xususidagi fikrlar berilgan.