MATEMATIKA DARSLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada matematika darslarida komputer texnologiyasidan foydalanish jarayonida o'quvchilarning faoliyatini nazorat qilib borish hamda ularda 4K modulini shakllantirish haqida va komputerda berilayotgan topshiriqlarni bola bilim sa`viyasiga moslashtirish o'quvchilarni mavzuni oson o'zlashtirishi haqida ma`lumotlar berilgan.