ONA TILI DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola orqali siz ona tili darslariga doir qiziqarli metod va o'yinlar bilan tanishasiz:Xato top,Almashinish metodi,Kungoboqar metodi, Baliq ovi, taqdimot-tadqiqot va boshqa qiziqarli metodlar.