ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH HAMDA ULARNING BUGUNGI ILM-FAN UCHUN AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili va adabiyot darslarida innovatsion texnologiyalardan samarali foydalanish hamda ularning bugungi ilm-fan uchun ahamiyati haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.