TRANSMILLIY KOMPANIYALAR TOMONIDAN SOLIQ TOʻLASHDAN BOʻYIN TOVLASH MASALALARI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur tezisda transmilliy kompaniyalar tomonidan soliq toʻlashdan boʻyin tovlash va soliqning roli iqtisodiy tahlili, mamlakatimizga xorijiy investorlarini jalb qilishda soliqlarning roli boʻyicha joriy qilinishi lozim boʻlgan xorijiy tajribalar orqali taklif va tavsiyalar shakllantirilgan.