БАНК СУҒУРТАСИ ВА УНИНГ АМАЛ ҚИЛИШ МЕХАНИЗМЛАРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Суғурта ва банкларнинг ҳамкорликдаги фаолиятини ривожлантириш масалаларига таълуқли бўлган янги “bancassurance” технологиялари орқали самарали фаолият кўсатиш, суғурта маҳсулотларини сотишни ташкил этиш, шунингдек банк рискларини камайтириш, фаолият турларини ҳамкорликда олиб боришнинг назарий ва иқтисодий асосларига бағишларган. Шунингдек ўзаро ҳамкорликда самарали фаолият олиб бориш бўйича илмий тавсиялар шакллантирилган