KURSANTLARNING MADANIYATLARARO MULOQOT KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA MULTIMADIA VOSITALARINING O‘RNI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqola multimedia vositalari yordamida talabalarning madaniyatlararo muloqot kompetensiyasini rivojlantirishning asosiy xususiyatlari haqida muhokama qiladi.