PAXTACHILIK VA DEHQONCHILIKKA IXTISOSLASHGAN FERMER XO‘JALIKLARINING SUG‘ORILADIGAN YERLARINI NORMATIV QIYMATINI ANIQLASH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya. Paxtachilik va dehqonchilikka ixtisoslashgan fermer xo‘jaliklarining sug‘oriladigan еrlarini normativ qiymatini aniqlash haqida so‘z yuritilgan.