“АЛ-МУСТАСФО” АСАРИДА ҚЎЛЛАНИЛГАН МАНБАЛАРНИНГ ИФОДА ЭТИЛИШИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Мақолада машҳур имом, атоқли муфассир, фақиҳ Ҳофизиддин Абул Баракот Насафийнинг “ал-Мустасфо” асарида қўлланилган манбалар ҳақида маълумотлар берилган. Алломанинг мазҳаб олимлари қўллаган ва ўзига хос бўлган манбалари баён этилган.