MUXTAR RAXMANOVTIŃ QARAQALPAQ KÓRKEM ÓNERINDE TUTQAN ORNI (Ustozlar uchun, 2025)
Bul maqalada Qaraqalpaqstanǵa xızmat kórsetken artist, “ARDAQLÍ NURANÍY” kókirek nıshanınıń iyesi, Qaraqalpaq mádeniyatın, kórkem-ónerin tanıtıwǵa úlken úles qosıp, óziniń atqarǵan sazları menen bársheniń kewillerinen orın alǵan insanlardıń biri Muxtar Raxmanovtıń ómir jolı, islegen miynetleri haqqında sóz etilgen.