MAKTABGACHA TA’LIMNI STRATEGIK BOSHQARISHNING ADAPTIV BOSHQARUV MODELI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu hujjat maktabgacha ta’lim muassasalarida ta’lim jarayonini samarali boshqarish uchun mo‘ljallangan adaptiv boshqaruv modelini taqdim etadi. Model ta’lim muassasasining o‘ziga xos xususiyatlarini, shuningdek, doimiy o‘zgaruvchan tashqi