TASHQI SAVDONING O‘ZBEKISTONDAGI HOLATI VA MUAMMOLAR (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada mamlakat tashqi iqtisodiy salohiyatini aniqlovchi eng muhim iqtisodiy ko‘rsatkichlar YaIM ishlab chiqarish hajmi, shu jumladan, aholi jon boshiga, YaIMda tovar va xizmatlar eksportining ulushi hamda tovarlar umumiy eksporti hajmida sanoat tovarlari ulushi kabi masalalar tahlil etilgan.