UY QURILMALARI VA TIZIMLARINI AVTOMATIK BOSHQARISH TIZIMINI TADQIQ QILISH VA ISHLAB CHIQISH (AQLLI UY) (Ustozlar uchun, 2025)
Aqlli uylar zamonaviy texnologiyalar yordamida uy qurilmalari va tizimlarini avtomatik boshqarish imkonini beruvchi innovatsion yechimlardir. Bu tizimlar yoritish, isitish, xavfsizlik va boshqa uy jihozlarini markazlashtirilgan yoki masofaviy boshqarish orqali qulaylik va samaradorlikni oshiradi.