TEXNOLOGIYA DARSLARIDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH (METODIK TAVSIA) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu metodik tavsiada texnologiya darslarida interfaol metodlardan samarali foydalanish, shu jumladan grafikli organayzerlar “Klaster”, “Venn diagrammasi” misolida mavzularni qiziqarli tashkillashtirish haqida metodik tavsialar berilgan.