O`ZBEK –INGLIZ ADABIYOTIDA “QIZIL” RANG KONSEPTUAL METAFORALARNING TAHLILI (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada o`zbek-ingliz adabiyotidagi qizil rangning metaforik tahliliga e`tibor qaratilgan ikki adabiyotdagi o`xshashliklar va farqli jihatlari qizil rang misolida ochib berilgan .