BO‘LAJAK BOSHLANG’ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA INTERFAOL TA’LIM METODLARINI QO‘LLASH KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak boshlang’ich sinf o‘qituvchilarida Interfaol usullarni ta’lim jarayonida samarali qo‘llash kompetensiyalarini shakllantirishga mo‘ljallangan zamonaviy metodlar to‘grisida fikr yuritilgan.