TALABALAR O’Z-O‘ZINI RIVOJLANTIRISHGA PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALARNI JORIY ETISH (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada talabalarni o‘z-o‘zini rivojlantirishga yo‘naltirishda pedagogik dasturiy vositalarning ahamiyati va ularni ta’lim jarayoniga joriy etish usullari ko‘rib chiqiladi. Pedagogik dasturiy vositalarning ta'lim sifatini oshirishdagi afzalliklari, ularni talabalar ehtiyojlariga moslashtirish jarayonlari hamda samaradorligini oshirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi. Zamonaviy ta'lim tizimida o‘z-o‘zini rivojlantirishni qo‘llab-quvvatlovchi texnologiyalarni keng joriy etish talabalarning mustaqil fikrlash va ijodiy ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiladi.