ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA BARCHA O‘QUVCHILARNI JALB QILGAN HOLDA QIZIQARLI TASHKIL ETISH AHAMYATI VA USULLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Donolarning aytishicha, elni ma'rifat asraydi. Shunday ekan, ustozlar zimmasiga kelajagi buyuk davlatning komil, har tomonlama barkamol vorislarni yetkazib berishdek yuksak vazifa yuklangan. O'qituvchi - ziyoli inson. Nafaqat yosh avlodga bilim berishi, balki o'zining yurishturishi, kiyinishi, axloq-odobi, jamiyatdagi o'rni bilan ularga shaxsiy namuna, ibrat ham bo'lishi zarur.