Biologiya fanini o‘qitishda ilg‘or ta’lim va loyihalash texnologiyasidan foydalanish bo‘yicha uslubiy tavsiyalar (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada biologiya fanini o‘qitishda ilg‘or ta’lim va loyihalash texnologiyasidan foydalanish bo‘yicha uslubiy tavsiyalar yoritilgan bo‘lib, biologiya fani o‘qituvchilar foydalanishi uchun samara beradi.