Ushbu maqolada hozirgi kunda jamiyatda oilaviy nizolarning soni ortib borayotganligining sabablardan biri sifatida yoshlarni oilaviy hayot haqidagi tasavvurlarini yetarli darajada shakllanmaganligini keltirish mumkin. Ushbu maqolada yoshlarni oilaviy h (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda jamiyatda oilaviy nizolarning soni ortib borayotganligining sabablardan biri sifatida yoshlarni oilaviy hayot haqidagi tasavvurlarini yetarli darajada shakllanmaganligini keltirish mumkin. Ushbu maqolada yoshlarni oilaviy hayotga psixologik tayyorlash muammosi bayon qilingan. Oila haqidagi tasavvurlarni shakllantirishga oid sharq mutafakkirlarining qarashlari va zamonaviy yondashuvlar, shuningdek, oila borasidagi ijtimoiy- psixologik masalalar muhokama qilingan.