ТАРЖИМОННИНГ ЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Ушбу мақолада Бугунги кунда таржимоннинг лингвистик компетенсиялари, таржимонлик малакаси, ва билим даражалари қай даражада муҳим эканлиги ва олимларнинг бу мавзуга айтган фикрлари муҳокама қилинди Калит сўзлар : компетенция, билим, малака, кўникма, лингвистик компетенция, тушуниш, ифодалаш, қайта яратиш, энциклопедик компетенция