OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA KUZATILADIGAN RUHIY TUSHKUNLIK HOLATLARINI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Mazkur maqolada ruhiy zo’riqish holatlari va ularni oldini olish psixoprofilaktikasi shaxs faoliyatida yuzaga keluvchi stress va uning distress shakli, uning inson psixik va tibbiy salomatligiga salbiy ta’sirlari, oqibatlari va ushbu holatning diagnostikasi borasidagi tahliliy ma’lumotlar haqida so’z boradi.