OʻQUVCHILARNI KASBGA YO`NALTIRISHNING PSIXOLOGIK MUAMMOLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Mazkur maqolada ta`lim jarayonida o`quvchi yoshlarni kasbga yo`naltirish, kasb tanlash masalalari, shungdek, o`quvchilarni kasbga yo`naltirishda yosh bosqichlarini inobatga olish xususiyatlari bayon qilingan.