OʻYINLARNING MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR MASʼULIYATI SHAKLLANISHIGA TAʼSIRI (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga oʻyin orqali taʼlim berish texnologiyasi yoritilgan. Shuningdek, boladagi maʼnaviy tasavvurlarning maktabgacha yosh davrida shakllanish jarayonini davrlari keltirilgan.