UMUMTA’LIM MAKTABLARI CHET TILI DARSLARIDA O'QISH (REDING SKILL)NI RIVOJLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
Chegaralar ochilishi va xalqaro aloqalarning kengayishi bilan xorijiy tillarni o‘rgatish metodologiya fanining eng muhim va dolzarb muammolaridan biriga aylanib bormoqda.