NAVBATDA TURISHNI BILASIZMI? mavzusida 2-sinf ona tili fanidan bir soatlik ochiq dars ishlanmasi (Ustozlar uchun, 2024)
O‘quvchilarga DTS talablari asosida bilim berish. Matn mazmuniga munosabat bildira olishga o‘rgatish.