MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI O‘QITISH METODLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Maktabgacha yoshdagi bolalarni o‘qitish metodlari bolalarning aqliy, jismoniy va hissiy rivojlanishini ta'minlash uchun ishlatiladigan turli pedagogik usullardir. Bu yoshda o‘qitish faqat bilim berishdan iborat emas, balki bolalarning o‘zini tushunishi, muhitni anglash, ko‘nikmalarini rivojlantirish va ijtimoiy moslashuviga yordam berishga yo‘naltirilgan.