OILALARDA BOLALAR ZO'RAVONLIGI MUAMMOSI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola oilalarda bolalarga nisbatan zo'ravonlik muammosi o‘rganilgan bo‘lib, zo‘ravonlik muammosining turli adabiyotlardagi talqini tahlil qilingan. Mamlakatimizda bunday bolalarni himoya qilish va ularning rivojlanishi va hayoti uchun qulay shart-sharoitlarni yaratishga qaratilgan ijtimoiy-huquqiy mexanizmlar o‘rganilgan. Shuningdek, bolalarning shavqatsiz munosabatdan himoyalanishiga qaratilgan ijtimoiy ishning zamonaviy tendensiyalari taxlil qilingan.