BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI O’QITISH JARAYONIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Boshlang'ich sinflarda dars o’tish foydalanish usullari, hamda ularning samaradorligi