MUSTAQILLIK VA DIN. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Mustaqil davrida diniy qadriyatlarning tiklanishi ,Diniy bag’rikenglik va vijdon erkinligi ,Diniy tashkilotlar faoliyatidagi muhim o’zgarishlar batafsil yoritib berilgan .