IJTIMOIY TARMOQLAR O'SPIRINLAR HAYOTDAGI O'RNI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ijtimoiy tarmoqlar zamonaviy hayotning ajralmas qismiga aylangan.Ular nafaqat kattalar, balki o'spirinlar uchun ham muhim rol o'ynaydi. O'spirinlaro'zlarining shaxsiy hayotlarini, fikrlarini va hissiyotlarini ifodalash uchun ijtimoiytarmoqlardan foydalanadilar. Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlar o'spirinlar hayotidaqanday o'rin tutishi, ularning ijtimoiy, psixologik va madaniy ta'sirlari haqida so'zyuritamiz.