KURSDOSHLAR DIYDORIN ISTAYDI KO‘NGIL... (Ustozlar uchun, 2024)
Millatimiz quyoshlaridan biri Alisher Navoiy ustozlarni e’zozlab: “Haq yo‘lida kimsenga bir harf o‘qitmish ranj ila, Aylamak bo‘lmas ado oning haqqin ming ganj ila”, –degan edi.