KICHIK BIZNЕS VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI YANADA RIVOJLANTIRISH INVЕSTITSIYALARNI JALB QILISHDA XORIJIY MAMLAKATLAR TAJRIBASI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlariningrivojlanish jarayonlari o‘rganilgan, ularning erkin faoliyatlari uchun ishbilarmonlikmuhitini yanada qulaylashtirish borasidagi chora-tadbirlar to‘g‘risida muallifyondashuvlari bayon etilgan. Shuningdek, bu sohadagi muammolar tahlili yuzasidantakliflar ishlab chiqilgan.