BUGUNGI KUNDA BOSHLANG’ICH TA’LIM O’QUVCHILARIGA RASM FANINI O’RGATISHDAGI METODLAR (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada hozirgi kunda tasviriy san’at va chizmachilik fanini o’qitishda ishlatiladigan metod va usullar tahlil qilingan. Unda asosan qalamtasvir yo’nalishi obyekt sifatida olingan