NEFT TAYYORLASH MASKANIDA TEXNOGEN AVARIYANI OLDINI OLISH IMKONIYATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada neft tayyorlash maskanida texnogen avariya va uning oldini olish imkoniyatlari yoritiladi. Shuningdek, neft tayyorlash tayyorlash maskanida texnogen avariyani oldini olish usullarini takomillashtirish asoslari o’rganiladi.