ALISHER NAVOIY G‘AZALLARINI O‘RGANISHDA INNOVATSION USULLARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Abstract Ushbu maqolada Prezidentimizning 2019- yil 6- sentyabrda " Professional ta'lim tizimini yanada takomillashtirishga doir qo'shimcha chora - tadbirlar to'g'risida " gi Farmoni asosida 2020/2021- o'quv yilidan boshlab O'zbekistonda boshlang'ich , o' rta va o'rta maxsus professional ta'lim tizimida tegishli ta'lim dasturlari joriy etilgan kasb - hunar maktablari , kollejlar va texnikumlardan iborat professional ta'lim muassasalari tarmog'i tashkil etilishi , uning afzalliklari haqida so'z boradi.