DIALEKTIZM TUSHUNCHASI VA UNGA YONDOSH HODISALAR TAVSIFI. (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada dialektizm tushunchasi va unga yondosh hodisalar tavsifi haqida keng maʼlumotlar berilgan hamda dialektizimning maʼno va mazmuni haqida yozilgan.