MATEMATIKANI O‘QITILISHIDA YANGI INNOVATSION G‘OYALAR (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqola matematikadan amaliy mashg‘ulotlarda darslarning samaradorligini yanada oshirish maqsadida zamonaviy axborot texnologiyalari vositalaridan maqsadli foydalanish, xususan kompyuter o‘quv dasturlarini qo‘llashga doir namunalarga bag‘ishlangan.