SOʼZ TURKUMLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: So'z turkumlari - tilning asosiy tuzilish elementlari bo'lib, o'ziga xos xususiyatlari va funktsiyalari bilan ajralib turadi. Har bir so'z turkumi ma'noni ifodalashda va gapni tuzishda muhim rol o'ynaydi. So'z turkumlari haqida umumiy tushuncha beris, tilni chuqurroq o'rganishga rag'batlantirish, tilning asosiy qismlari bo'lgan so'z turkumlari haqida bilishni kengaytirish, o'quvchilarning so'z turkumlari haqidagi bilimlarini mustahkamlash.