BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILI O‘QITISH METODIKASI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu ilmiy maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining boshlang‘ich sinflarida ona tili fanining o‘qitilish metodikasi, unda pedagoglar amalga oshirishi lozim bo‘lgan uslubiy tavsiyalar haqida yoritilgan.