MAKTABGACHA TA’LIM TARBIYACHISINING KASBIY KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada tarbiyachilarning kasbiy vakolatlarini takomillashtirish muammolari ko‘rib chiqilgan, metodik yordam modelini amalga oshirish orqali yosh tarbiyachilarning kasbiy kompetensiyasini shakllantirish bo‘yicha ishlash tajribasi keltirilgan. Kasbiy kompetensiyani shakllantirish bosqichlari ochib berilgan.