“RUS TILI FANINI O’QITISHDA ZAMONAVIY METOD VA USULLARDAN FOYDALANISH” (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Zamonaviy ta'lim tizimida interfaol metodlar o'qitish jarayonining ajralmas qismigaaylanib bormoqda. Bu metodlar o'quvchilarning faolligini oshirish, ularning qiziqishini uyg'otishva bilimlarni samarali o'zlashtirishga yordam beradi. Rus tilini o'qitishda haminterfaolmetodlardan foydalanish katta ahamiyatga ega. Ushbu maqolada rus tilini o'qitishda interfaolmetodlarning afzalliklari, turlari va ularni qo'llash usullari haqida so'z yuritamiz.