INGLIZ TILINI GURUH ICHIDA DARAJAVIY TABAQALASHTIRIB O‘QITISH TEXNALOGIYALARINI OLIY TA’LIMDA QO‘LLASH (Ustozlar uchun, 2024)
Jamiyatimizda yangi ijtimoiy munosabatlarning shakllanishi, ta’limning dunyo ta’lim tizimiga integratsiyalashuvi, demokratiyalash va taraqqiy ettirish jarayonlarining rivojlanishi ta’lim jarayonida zamonaviy o‘qitish (pedagogik) texnologiyalarga yangicha yondashuv zarurligi bayon etilgan. Talim-tarbiya tizimini tubdan isloh qilish, uni zamon talablari darajasiga ko‘tarish, kelajak uchun barkamol avlodni tarbiyalash ishlari Davlat siyosatining ustivor yo‘nalishiga aylandi.