GOSPITAL TA’LIMDA OʻQITUVCHI, OʻQUVCHILARDA VA OTA- ONALARDA SHUKRONALIK HISSINI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGNING OʻRNI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada faqatgina o’quvchilarning xulqi, savodliligi va boshqa xususiyatlari bilan ota-onani tanishtirish emas, balki shu bilan birgalikda ota-onalarga pedagogik va ruhiy maslahatlari va shukronalik tuygʻusini uygʻotishga qaratilgan psixogologik sifatlar bayon etilgan.