"FIZIKA FANINI O’QITISHDA ZAMONAVIY METOD VA USULULLARDAN FOYDALANISH" (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fizika fanini o’qitishda yangi pedagogik texnologiyalardan foydalanishning afazalliklari haqida fikr yuritilgan. Fizika ta’limida yangi pedogogik texnologiyalarni qo’llashdan maqsad ta’lim oluvchini dars jarayonining markaziga olib chiqish, o’quvchilarni o’quv materiallarini shunchaki yodlab olishlaridan, ixtiyoriy takrorlashlaridan uzoqlashtirib, mustaqil va ijodiy faoliyatini rivojlantirish, darsning faol ishtirokchisiga aylantirishdir.