ЙЎЛ-ТРАНСПОРТ ҲОДИСАЛАРИНИ КЕЛИБ ЧИҚИШ САБАБЛАРИ ВА ДУНЁ МАМЛАКАТЛАРИ ТАЖРИБАСИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотатсия: Ушбу мақолада йўл-транспорт ҳодисаларининг келиб чиқиш сабаблари в уларнинг таҳлили, йўл-транспорт ҳодисаси энг кўп содир этилаётган мамлакатлар ва бошқа фикр ҳамда мулоҳазалар акс эттирилган, адабиётлар ўрганилиб, умумий хулоса қилинган.